4 dager igjen!!

Guren (og ØMK) sin avreise til Cuba er rett rundt hjørnet. Lørdag 27/10 seiler frakteskipet M/S Cuba Libre mot Havanna, og om bord er Guren på vei til nye eventyr. Blir du med?

Forestillingen er finalen på latinprosjektet som ØMK har jobbet med i snart ett år, og nå er vi inne i den siste sluttspurten. Og den handler ikke bare om det musikalske. Det er mange detaljer som skal på plass, og med et begrenset budsjett gjelder det å være litt kreativ og selvhjulpen.


(Tau og gamle sjøfartseffekter kan man f. eks finne på et loft på Sørlandet.)


(Havnearbeiderne trenger noen kasser å bære på, og slikt kan snekres av rivningsmaterialer.)
 


(Baren Copabanana trenger et skikkelig skilt, og det er utrolig hva som kan ordnes på noen kveldstimer.)

Alt dette og mer til kan beskues i Kanonhallen på Løren førstkommende lørdag kl 18:00. Selvsagt akkompagnert av feiende latinmusikk, mange flotte soloprestasjoner og forhåpentligvis mer enn en god latter.

M/S Cuba Libre har plass til mange, så det er bare å bli med. Velkommen:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits