Magiske øyeblikk!

Vi hadde både håpet og trua, men sikker på suksess kan man aldri være. Desto deiligere er det når publikum klapper og ler, og alt blir slik vi bare hadde turt å drømme om. Slike øyeblikk er magiske, og i går varte "øyeblikket" en hel forestilling.

Med Ivar Nergaard som forteller, kunne eventyret om Guren starte. Han som bare skulle finne Nesoddbåten, men som endte opp på et frakteskip med kurs for Cuba. I Havanna er fristelsene mange, ikke minst når det kommer til damer og brennevin.

 
(Er ikke lett for en østerdøl å motstå ei slik dame! Siri som litt tvilsom dame, og Hans Petter som Guren. Foto: Kjetil Steffensen)

Det blir jo så rent for mye på Guren, og stakkaren ender opp som akterutseilt. M/S Cuba Libre er ikke ventet tilbake før om to måneder, og etter et ublidt møte med noen lokale kjeltringer kan ikke akkurat livet kalles lyst. Kanskje den søte damen kan være til hjelp?

 
(Lars Erik/Guren synger Flickan i Havana, mens flickan selv følger nøye med. Foto: Torun Viken)


Den søte damen viser seg å være et heller usikkert kort, og Guren må finne en måte å tjene til føda på.

 
(Folke som Guren prøver etter beste evne å oversette for Jacob predikant. Foto: 
Kjetil Steffensen)

Etter å ha oversatt for en vekkelsespredikant, er det nokså klart for alle at oversetter ikke er noe Guren bør satse på. Redningen blir en jobb som havnesjauer.

 
(Hyggelige kollegaer er ikke å forakte:) Asle, Trygve og Phillip som havnesjauere, og Ingar som Guren. Foto: 
Kjetil Steffensen)

På baren CopaBanana jobber Maria, og hvem kan vel motstå en sydlandsk skjønnhet?


(Guren/Phillip og Maria/Hanna er sååå forelsket, til tross for noen små språkproblemer. Foto: Torun Viken)

Marias far, den fryktede Mr. Coronas, kan derimot absolutt motstå denne unge, norske sjømannen som har lagt sin elsk på datteren hans!

 
(Lars Espen kan brukes til mer enn å dirigere. Her som den fryktelige Mr.Coronas som synger Chan Chan. Foto: Torun Viken)

Akkompagnert av musikk som tydeligvis også falt i smak hos publikum, loste Ivar oss gjennom hele historien om Guren, men hvordan det ender får du ikke vite her. Enkelte ting må oppleves live!

 
(Fine tromboner har dem, og bra spiller dem! Kristin, Folke, Olav og Siri utfolder seg. Foto: 
Kjetil Steffensen)

Neste, og siste sjanse til å se og høre forestillingen: Caramba! Land i sikte! er på Koppang 10. november. Velkommen!

Én kommentar

Slagverks-Guren

29.10.2012 kl.10:17

El cario que te tengo

No te lo puedo negar

Dette var en storveis opplevelse å være med på. Takk alle sammen!

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits