Og så har vi lagt til kai...Alt har en ende, også vanvittig artige korpsprosjekter. Etter å ha levd nærmere ett år med Caramba, er det på tide å gå videre.

I går kveld var det oppsummering og ettertanke, og spørsmålet var om vi hadde  nådd de tre delmålene vi satte oss for snart ett år siden.

Få andre korps i landet, om noen, har så mange solister som oss. Her spretter det opp folk i alle rekker og drar soloer både med, men faktisk helst uten, noter. I tillegg er flere av musikerne også dyktige sangere. I løpet av Caramba har flere stått fram, og nå er 60% av medlemmene habile solister. Ergo har vi fremdeles litt å gå på, målet bør jo være 100!(Lars Erik er en av mange som gjør mer enn å bare sitte rolig på stolen sin og spille:) Foto: Torun Viken/Sector Media)


Rekruttering var en annet delmål, og dette anser vi som oppnådd. Med ti nye medlemmer, til og med fra utlandet (Østerdalen er som kjent veldig stor) er vi et korps i vekst. Likevel har vi absolutt plass til flere, særlig på slagverk og bass.

Det siste delmålet var å ha det moro, og som Mr.Caramba him self, Olav Hagen, så fint uttrykte det: "Akkurat det er jo for barneskirenn å regne i ØMK." Vi lever fullt ut etter mottoet om at man får ikke mer moro enn man lager selv, og du verden hva vi klarer å stelle i stand. Til glede både for oss selv og publikum.

Det skal ikke stikkes under en stol at vi nok fikk litt knapt med tid fram til forestillingen i høst. Når vi allikevel kom i mål med noe vi absolutt kan være stolte av, sier det mye om hvilket potensiale som ligger i denne gjengen her. Her er det så mange kreative og praktiske krefter å øse av at vi kan få til akkurat det vi vil! Klarer vi samtidig å beholde det gode lagspillet og tenke VI i stedet for jeg, har vi mye moro å glede oss til.

Derfor gjør vi som Guren ville gjort; kaster glasset og hiver oss og han ut i nye eventyr. Nå er rammene hippietida i Oslo, og alt den har å by på for en sindig østerdøl i gang med studiene. Gled dere!

6 kommentarer

15.11.2012 kl.12:36

Caramba!! er overstått, men Guren lever videre :)

R

15.11.2012 kl.14:08

Gleder meg til å oppleve Hippie-Guren :-) Jippie!!

trombolav

15.11.2012 kl.17:17

Det var litt vemodig noen minutter i går kveld, med det gikk fort over når fokus ble rettet mot nytt prosjekt. Kjenner at jeg er klar og gleder meg.

Anne-Beate

15.11.2012 kl.18:49

Lå og hørte på Whiter Shade of Pale i dag, og prøvde å se for meg Guren i slottsparken sommeren 1967. Er rett og slett kjempeklar:)

trombolav

15.11.2012 kl.23:09

På tide å lete frem flaskegrønne sleng bukser og platå sko :-)

Asle

16.11.2012 kl.08:03

Og la håret gro (for de gutta som kan/har) og finne frem frynsevest og pannebånd. Blir bra, esse!!

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits