Ett år i ØMK sin tjeneste.


(Kom. kom.... Foto: Ingar Ramsberg)

I går rundet bloggen vår ett år. Forhåpentligvis et år som har vært til både glede og nytte.

Bloggen ble startet som en del av et rekrutteringsprosjekt, og hovedtanken var at skal vi rekruttere noen må de jo vite hva de rekrutteres til. Alt for mange korps i Norge jobber i det stille, men heldigvis er ikke ØMK lenger en av dem! Vi gjør absolutt vårt for å fortelle verden hva vi holder på med, både gjennom bloggen, og ikke minst Facebook.

En blogg kan fungere som et tveegget sverd. Det er et fantastisk medium med jevnlig aktivitet, men lite er tristere enn en blogg som aldri blir oppdatert. Heldigvis er det en ren fornøyelse å være bloggansvarlig for ØMK:)  Vi har et aktivitetsnivå og et engasjement som gjør det lett å finne noe å skrive om. Synlighet er faktisk totalt avhengig av aktivitet. Skjer det lite, er det heller ikke noe å fortelle om. Det er så enkelt som det. Så takk til en fantastisk gjeng som tar ansvar for sin egen hobby, og alltid er like positive til å bruke fritiden sin på korpset vårt. Dermed får det medlemmet med mest skrivekløe også litt å gjøre.

Noen fakta kan jo være på sin plass. I løpet av det siste året har det vært 83 innlegg på bloggen (dessverre bare ett av en gjesteskribent, så her har vi litt å gå på.....) Vi har hatt ca. 12 000 sidevisninger, noe som litt forsiktig regnet betyr at omtrent 4000 ganger har noen gått inn på bloggen. Åtte ganger har bloggen vært på forsiden hos NMF, i tillegg til egne nyhetsoppslag de har gjort om oss, særlig i forbindelse med NM. Vi har rett og slett blitt synlige i korps-Norge!

En korpsblogg vil alltid være et speilbilde av aktivitetsnivået og medlemmenes innsats. Derfor syns jeg vi kan gi oss selv en ekstra klapp på skulderen for det vi har fått til det siste året. Lenge leve ØMK!

2 kommentarer

Reidun

18.11.2012 kl.21:24

Tusen, tusen takk for kjempeinnsats, Anne-Beate!!! Stoooor applaus til deg :-)

Caramba-sax

19.11.2012 kl.09:47

Bloggen har vært kjempebra, og den fungerer som et fint "appropos" til fb sidene. Stort sett takket være en god blogger!

Vi kom aldri så langt på tvitringen, men det er ikke for sent ennå! Vi kanskje omdøpe den til noe annet enn "OMKCaramba". OMKJippie?

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits