Så går vi rundt om en....

Når folk flest pakker vekk julepynten, dukker Østerdølenes nisseorkester opp. Den kommende uka er det høysesong for juletrefester, og i dag gikk startskuddet.


(
Østerdølenes nisseorkester på årets første oppdrag. Foto: Marte Sjøvik)

Årets første, og ofte hyggeligste juletrefest, er i regi av autismeforeningen i Oslo. Alle unger er glade på juletrefest, men de største og mest spontane gledesutbruddene fikk vi nok i dag. Herlig!


(Det er ganske underholdende å se på folk som leker. Foto: Anne-Beate Stenstøen)

I år har vi en gjestespiller fra Bad Bramstedt i ØMK, og hun var litt spent før dagens jobb. De har nemlig ingen tradisjon for juletrefester i Tyskland, men etter endt jobb var Yvonne enig med oss andre: dette er slett ingen ille måte å tjene penger på.


(Sangen Ramsamsam er ikke lært på en dag....Yvonne kom etter hvert inn i det:) Foto: Anne-Beate Stenstøen)

Etter en intens uke i nisseantrekk, foretar vi et sceneskift på lørdag. Da bytter vi ut nisselua med pannebånd og slengbukser, og hiver oss ut i årets hippieprosjekt. Jippi!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits