Make love, not war. Jippie!

Det neste snaue året er det "love and peace" det handler om i ØMK. Vi forflytter oss tilbake til 60-tallet, og tar Guren med oss.

 

1960-tallet  var en turbulent periode med både kalde og varme kriger. Europa var fysisk delt i to, i Vietnam raste en brutal krig og i USA ble folk som Kennedy og King brutalt myrdet. Med dette som bakteppe vokser det frem en reaksjon fra ungdommen. En protestbevegelse. Hippie blir et begrep.

Hippiebevegelsen ble utgangspunktet for en omfattende kunstnerisk nyskapning, spesielt innen musikk, og denne musikken er det vi i ØMK skal utforske det neste året. Selvsagt skal vi ikke bare spille. Vi skal lage nok en forestilling hvor vi kombinerer musikk og skuespill, og med nye sprell håper vi å kunne underholde og engasjere publikum. En del av musikken er allerede klar, og denne låta er en av mange vi skal kose oss med de neste månedene.

I morgen kveld går startskuddet. Kledd i våre beste hippieantrekk møtes vi for å planlegge Guren sitt opphold i hippie-Oslo på slutten av 60-tallet. Akkurat det blir neppe kjedelig verken for han eller oss!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits