Jippie for Hippie!(Takk til festsjefhippie Philip for strålende forberedelser.)

I en tidsriktig ramme av røkelse, vannpipe og "hasjipan" i sølvpapir oppstod i går kveld et nytt korps: ØMK anno ca 1970. En utgave vi skal leve med det neste året, og mye tyder på at det vil bli et godt liv.

Årets kick off var passende nok omdøpt til Fuck off, en tittel som for øvrig har ført en del infomail rett i mappen for søppelpost de siste ukene:) I går kveld var det altså klart for den offisielle åpningen på Hippieåret, og kreativiteten skulle få utløp. Både når det gjaldt bekledning og innhold.


(Peace and love)

Høye på røkelse og med litt flytende innabords formelig fløt det av kreativitet rundt bordene. Oppsummeringen etter en halvtimes gruppedrodling viste at det er i hvert fall ikke ideene det skal stå på!


(Dette er "uniformen" vår det neste året.)

På onsdag starter den musikalske prosessen, og de neste ukene og månedene skal vi legge grunnlaget for noe vi håper blir en kjempesuksess.


(Hippielykke)

En ting kan du være sikker på: du vil få høre og se mer av Jippie-prosjektet her inne den nærmeste tiden. ØMK gjør ikke ting i stillhet:)

6 kommentarer

R

13.01.2013 kl.18:18

Takk for bra fest, esse.. Peace!!

thecutelion

13.01.2013 kl.20:00

fine bilder ! :)

osterdolene

13.01.2013 kl.20:03

thecutelion: Takk:) Og det var en morsom kveld!

HugoOgMonica

13.01.2013 kl.20:53

*ler* Moro :) Sånt liker jeg...

Mr B.Sax

13.01.2013 kl.21:44

Hyggelig at du fant et bilde der jeg mest av alt ser ut som en sliten junkie..... det må finnes bilder der jeg tar meg litt bedre ut? Ikke?

osterdolene

13.01.2013 kl.21:57

Mr B.Sax: Bytter det med et annet bilde av deg så får du vurdere selv:) Det er dessverre uten den kule vannpipa....

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits