Vi tåler et tilbakeblikk!

Selv om Caramba er et tilbakelagt kapittel, er det slett ikke så dumt å seg tilbake. Er faktisk rent trivelig:)

 

Nå når vi er i startfasen av et nytt prosjekt, gjør det ekstra godt å hvile litt på gamle laurbær. Så blir vi i hvert fall minnet på hva vi jobber fram mot....

Caramba! Land i sikte! var rett og slett kjempeartig. Heldigvis fikk vi festet opplevelsen på film, og her er det noen smakebiter fra forestillingen på Koppang. En komprimert utgave av første halvdel.

En ekstra takk til Reidun som tok på seg jobben som filmfotograf, mer eller mindre på strak arm, og med knapt et stuntkurs i hvordan kameraet virket. Resultatet ble riktig så bra, og hun sørget for mye bra råfilm man kunne redigere fra.

Gir del 1 mersmak, trenger du ikke vente så lenge på fortsettelsen. Plutselig er del 2 tilgjengelig også.

2 kommentarer

Slagverks-Guren

02.02.2013 kl.00:16

Mange gode minner dukker opp igjen når jeg ser videoen. Bra jobb, og takk til både fotograf og filmklipper!

Anne-Beate

02.02.2013 kl.00:26

Fikk rusket opp i mye gammel kunnskap i løpet av denne jobben :) Hadde dessuten helt glemt hvor artig det er! Del 2 er veldig nære ferdig. Begge delene var ferdigredigert til en film, men skulle jeg lastet opp den måtte jeg ha redusert kvaliteten, og det var jo uaktuelt. Derfor blir det to deler.

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits