Den fryktede og fryktelige senor CoronasVet du ikke hvem han er, sier du? Nå har du sjansen til å se ham.

Han dukker opp i andre del av "Caramba! Land i sikte!", og er nok et bevis på at vi har en svært allsidig og sporty dirigent. Ikke bare holder han ut med alle ideene våre, han deltar mer enn gjerne også!

Deltar gjør også alle andre i ØMK, noe som muliggjør prosjekter som Caramba, og det pågående Hippieprosjektet. Når 35 musikere kaster de fleste hemningene og løfter i flokk, da blir det moro da.

Syns du Carambaforestillingen var underholdende, kan du glede deg til november. Da hiver vi Guren ut i hippiemiljøet i Oslo på slutten av 60-tallet. Han dukker kanskje opp et sted nær deg også:)

Én kommentar

Kristin

03.02.2013 kl.23:28

Superbra laget AB - og artig å se igjen!

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits