I disse Valentinestider......
Det hele startet ved en tilfeldighet, og det var ikke den store kjærligheten ved første blikk. Ikke desto mindre vokste det gradvis til et livslangt kjærlighetsforhold som nok vil vare til døden skiller oss ad.

Selvsagt har ikke alt vært like rosenrødt, og starten var ganske trøblete. Han jeg fikk utdelt i første omgang var langt fra frisk, og vi kan vel ikke akkurat si at vi fant tonen. Både han og jeg hadde et ganske begrenset register, og frustrasjonsutbruddene ble mange. Nestemann viste seg å være en betraktelig bedre partner, og sammen startet trompetvennen og jeg på den lange tidsreisen i korps-Norge.

Hva som er et godt forhold er det sikkert varierte meninger om, men jeg vil tro at trygghet, gjensidighet, vennskap, moro og litt spenning er faktorer vi kan enes om. Alt dette og mye mer får jeg i dette fantastiske forholdet som nå har vart i 34 år. I perioder har jeg vært "utro" og brukt tiden min på andre ting, men alltid med vissheten om at noe manglet. Ikke det at jeg var ulykkelig, jeg var bare ikke så lykkelig som jeg kunne ha vært.

30 000 andre voksne nordmenn er også i et tilsvarende kjærlighetsforhold. De pleier det sikkert i varierende grad, men at det preger livet deres, og også delvis definerer hvem de er, tror jeg ganske sikkert.

Så på en dag viet kjærlighetserklæringer føles det helt naturlig å sende en Valentineshilsen til korpsbevegelsen generelt og ØMK spesielt. Uten dere hadde livet absolutt ikke vært det samme!

5 kommentarer

>

14.02.2013 kl.14:34

Nysjerrig....hvem var din første??(...instrument)

14.02.2013 kl.14:36

hilsen "trofast til treflis"

osterdolene

14.02.2013 kl.18:09

: Den første var også en trompet, men av den typen som burde vært tatt ut av sirkulasjon. Ble oppdaget etter ca 6 uker, ny trompet ble fremskaffet og derfra gikk det bare oppover :)

maritrailer

14.02.2013 kl.18:14

herlig <3

Trombonist

15.02.2013 kl.17:41

Selv har jeg inngått et nytt kjærlighetsforhold underveis, men man glemmer liksom aldri sin første kjærlighet. Noe spesielt med den :-)

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits