Det er på Hamar det skjer!

ØMK er godt i gang med Jippie-sesongen, og blir mer "hippiefisert" for hver uke som går. På lørdag er vi klare for vår første offentlige opptreden, og vi gleder oss veldig!


(
Disse, og mange flere, ønsker velkommen på Hamar. Foto:Jacob Noodt.)

All glede blir som kjent større når den deles, og til helgen deler vi i vei. Først og fremst med gjestene våre: Furnes og Veldre Musikkforening, Brumunddal Musikkorps, Gaupen Musikkforening og Moelv Musikkforening som alle bidrar med musikalsk underholdning.

I tillegg håper vi å kunne dele med dere som ikke skal spille, men som likevel tar dere en tur. Vi kaller arrangementet Hamar Åpen, og det er helt åpent for absolutt alle. Billetter kan dere kjøpe på Billettservice eller i døra på Sagbladfabrikken.

Ta deg en tur og opplev mye god musikk i selskap med hyggelige folk. Noe godt å drikke er det også mulighet for.

Velkommen!

5 kommentarer

Stine Olaug Eiken

09.04.2013 kl.12:20

så koselig

Elisabet Drøsdal

09.04.2013 kl.13:49

Vil du bli ukens blogg? :-) ta en tur innom bloggen min!

Pernille - Trompet

09.04.2013 kl.15:57

Litt sint på meg selv for at jeg ikke kan være med...

osterdolene

09.04.2013 kl.15:59

Pernille: Tror faktisk det kan bli en bra kveld :) Hvilket korps spiller du i ?

Pernille

11.04.2013 kl.20:11

Reiser desverre(?) til Spania i forbindelse med praksis den dagen:-( Spiller i Brumunddal Musikkorps :-)

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

26, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits