Elvelangs i rampelys

Det er ikke hver dag et musikkorps opplever at folk flokker seg rundt scena, klapper og synger med til musikken. I går hadde ØMK gleden av å oppleve dette da vi fikk lov til å åpne Elvelangs på Gullhaug torg i Nydalen. Det var noen hyggelige minutter i rampelyset.

Elvelangs er et årlig arrangement som foregår langs Akerselva. Alt lyset langs elva slukkes fra Frysja og ned til sentrum, og i stedet lyser flere tusen fakler opp stien langs elvebredden. Det er nesten noe magisk ved det å bevege seg i delvis mørke, og ikke vite hva som venter rundt neste sving. Kanskje er det et sangkor, et gedigent klokkespill eller til og med en flammesluker. Alt dette og mye mer kan en oppleve på turen langs elva denne kvelden, og alene er en heller ikke. Hvert år deltar nemlig mellom 30 000 og 40 000 personer på vandringen.


(Synthsaxen til Philip er et artig bekjentskap :) Her på gårdagens lydprøve.)

Publikum strømmer til de fem åpningsstedene, og klokken 20:00 er det fullt av folk. Slik var det også på Gullhaug torg i går der det stod en gjeng spente korpshippier klare til å underholde. Vi er i innspurten på hippieprosjektet vårt, forestillingen nærmer seg med stormskritt, og det er spennende å teste ut både musikk og litt teater på et ukjent publikum. Noen som ikke tilhører "fanklubben".  Ut fra responsen å dømme klarer vi fremdeles å underholde.

I går presenterte vi bare en liten smakebit, men 9.november venter en helaftens forestilling med mange flere låter og en egenskrevet story. Vi håper selvsagt at vi når hovedmålet med forestillingen "Jippie møter Østerdøl" : nemlig å underholde publikum på best mulig måte.

Derfor trekker vi oss tilbake noen uker for å finpusse de siste detaljene, men 9.november slås lyset på igjen i Kanonhallen. Vi er veldig klare for mer rampelys! 

Én kommentar

Stine

15.10.2013 kl.02:29

Hallo!!!! Jeg har lest siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen good grunn til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det før. Fordi denne blogggen er mega kul, og du fortjener å få all ros du kan få for denne bloggen! Dette er faktisk en av de beste bloggene på denne siden etter min mening og den er helt sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg!!!!! Haha!!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloge fordi jeg fikk så mange drit frekke kommentarer fra slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra slemme folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som kommentarlink jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er utrolig gøy å være med på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et lotteri. Det var kjempe gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkuransen. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

27, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits