Ride on Guren....ride on....

Det virket så lenge til i januar, og i juni også for den saks skyld. Plutselig er det bare noen få uker før vi igjen skal gjøgle og spille oss gjennom en helaftens forestilling. Guren, Maja og hippiene er klare de, og snart er vi det også.

I kveld ventet første gjennomkjøring med teater. Som manusforfatter er det ekstra morsomt å se at ideene og teksten blir levendegjort på scena. Å høre at de andre ler på de stedene det er tenkt at de skal le, og ikke minst se hvordan medmusikantene mine tolker rollefigurene og gjør dem levende. Tror jammen publikum har nok en underholdende kveld i vente!


(I år har vår eminente klarinettist, Per Kristian Lundin, tatt på seg jobben som forteller. Alt tyder på at det er rett mann for oppgaven!)

Musikken har vi jobbet med gjennom hele året, men det er disse siste ukene at alle detaljer skal på plass. Nesten alt som (forhåpentligvis) virker impulsivt og enkelt, er nøye planlagt og innøvd. Spillegleden og det gode humøret trenger vi heldigvis ikke å øve på for å få til :)


(Leder Siri Viken, og trombonist, arrangør og vikardirigent Olav Hagen leder an i demonstrasjonsropene.Med stor overbevisning.)

I år er det hippietida det handler om. 60- og 70-tallsmusikken blir presentert i følge med en utfrika østerdøl som flytter til storbyen. Der møter han noen enda mer utfrika hippier pluss en journalist som forviller seg tilbake fra 2013. Hvordan skal dette gå?

Lurer du også på det, er det bare å møte opp på "Jippie møter Østerdøl!" Vi spiller i Oslo 9/11, i Elverum 15/11 og på Koppang 16/11. Peace and love :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

27, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits