Er det itte frisører her i byen hell??

Ho mor hass Guren, a Petrine, blir direkte opprørt over det synet ho møter  i hippiekollektivet. Det var da ikke slik døm så for seg framtida til sønnen sin....


(Mor Petrine er slett ikke imponert over hvordan Guren ser ut.)

På lørdag er det alvor, og nå må de siste detaljene på plass. Sceneskifter, kostymeskifter og ikke minst det musikalske. Vi er jo tross alt et korps selv om vi gjør vårt beste for å skjule det :)


(Maja og Guren har mer enn en diskusjon på tomannshånd i kollektivet.)

Verken musikkvalg eller fremtreden er spesielt tradisjonell, og mye av musikken vi spiller er spesialarret for oss. Jethro Tull og Pink Floyd er ikke akkurat hverdagskost på norske korpskonserter. Derfor har målet hele tiden vært å tilby publikum en korpsopplevelse helt utenom det vanlige.

I morgen braker det løs. Kveldens generalprøve viste heldigvis at målet absolutt er innen rekkevidde. Når scenelyset slås på, og vi kjenner lukten av sagmugg, gir vi alt for å underholde nettopp deg.


(Glade hippier i fri flyt.)

Vil du møte Guren, Petrine og Maja live? Da må du finne veien til Kanonhallen på Løren i morgen. Det er der det skjer. 9.november kl 18:00. Presis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

27, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits