Vær så god neste!

I to år har jeg hatt gleden av å rapportere om ØMK sitt indre liv og virke. En udelt glede. Bloggen har blitt lest av mange tusen, og Østerdølenes musikkorps i Oslo er ikke lenger en dypt bevart hemmelighet :)

Et av målene med bloggen har vært å ta med leseren inn i kulissene, og vise hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange tusen nordmenn har denne hobbyen gjennom et langt liv. Rett og slett drive litt folkeopplysning om de 364 andre dagene i året som ikke er 17.mai. Jeg syns vi langt på vei har klart det.

Skal man rapportere fra kulissene må man selvsagt befinne seg der selv. Når jeg nå har tatt en pause, og ikke lenger er en del av det indre livet i ØMK, er det naturlig å sende stafettpinnen videre.

Tusen takk for meg! Det har vært veldig moro å få utløp for skrivekløen gjennom bloggen, og engasjementet og aktivitetsnivået i ØMK har gjort det enkelt å holde den oppdatert. Jeg ønsker nestemann lykke til med oppdraget.

Anne-Beate

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

27, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits