Den neste!

Er ikke helt lett å ta over for en som virkelig kan skrive. Da vi i korpset fikk spørsmålet om det var noen som ville ta over for Anne Beate, tenkte jeg hvorfor ikke. Jeg er ingen forfatter eller blogger men lover at jeg skal gjøre mitt beste.

Ømk har masse å se frem til dette året. 2014 blir et år fylt med royalty og kjent musikk.

Vi starter året med et forrykende show på Hamar den 22 mars. Og der håper vi jo at så mange som mulig vil komme for å spille og høre på. Det blir jo selvsagt en fest vi sjeldent glemmer etter konserten. I fjor var det første gang Hamar åpen startet i regi av ØMK. Vi mener det var en suksess i fjor, hvor vi ble kjent med noen gamle og nye korps i nærområdet. Igjen i år håper vi at vi kan få nye musikkvenner som kan resultere i fremtidige samarbeid.

De første øvelsene etter jule og nyttårsferien har vi spilt en del nye stykker, spennende og kjente stykker. Vi må jo prøve litt for å finne ut av hva som kan brukes til et royal variety show. Jeg personlig gleder meg masse til Hamar Open.
En ser jo også i pausen og under øvelsene at mine musikkkolleger trives med musikken vi skal spille.

Blir spennende å se og å høre hva de andre korpsene som kommer på Hamar Open gjør ut av invitasjonen.Skrevet av Lindsay Blake

Ingen kommentarer

Anne-Beate

26.01.2014 kl.21:09

Bravo, Lindsay! Dette kommer til å gå kjempebra :) Det viktigste er å ha aktivitet på bloggen, og fortelle folk der ute hva som skjer.

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

27, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits