2014 / 2015 hva skjedde?

Året 2014/2015 har vært veldig spennende.

Dette spille året har vært fylt med, glede, spenning, sol, varme, konkurranse og dirigent bytte. 

Høsten 2014 dro vi på tur til det store utland, nemlig Spania. Rettere sagt Calella. Der deltok vi på en musikk festival i Oktober. Oktober fest. Det var en fantastisk opplevelse. Med sol og over 25 C gjorde det ikke så mye at vi så og si bare spilte på kvelden. Rena Janitsjar var også i Calella. Det var en så vellykket tur at den turen skal tas igjen neste år. i 2016

 Så var det duket for en forrykende konsert hvor trad. norsk møter engelsk queen. En konsert fylt med gode sang låter og god underholdning. Så kom desember. Og tradisjonens tro, spilte ØMK opp til julegrantenninger. Og den årlige julekonserten. 

Julekonserten ble holdt i Grønland kirke sammen med Østerdølenes lag. Og vi tok farvel til vår dirigent Lars Espen for denne gang. Så kom 2015 og et halvår fylt med all slags forventning. 

Og for første gang i historien skulle ØMK delta i NM og 7 divisjon. Korpset øvde og øvde, hadde til og med seminar med alvor i. Og korpset har noen dyktige musikere som blomstret frem og opp. 

Vi endte opp på en feirende 4 plass og solist prisen til saksofongruppa vår. Dirigert av Tom Erik Antonsen. Tusen takk.17 mai. 

En dag hvor ØMK løper maraton gjennom Akershus og Oslo.

Vi startet den våte dagen på Fjellhamar. Da vi ankom oppmøte sted, sto det to blide solstråler med noen edle dråper og ventet på oss. Litt varme i kroppen var godt.  Dette var morro. 

Gjennom denne nationale dag spilte vi på Fjellhamar, Rolvsrud stadion med avmarsj til Rasta skole, borgertog for Maridalen skole og en runde rundt Stigenga borettslag. 

Så etter en lang dag med regn, edle dråper og slitne lepper og hender var det godt å bruke 17 mai kvelden med bena høyt.Vi avsluttet sommer halvåret med en tur til Bad Bramstedt. 

I år var vi utrolig heldig med været. Vi hadde opptil 36 grader og SOL. 

Vi spilte to konserter i festival teltet og to konserter ute. Oppmarsj og en lengere marsj runde hvor alle korpsene og landene ble presentert. Vi hadde med oss Per Gjermund Storrø som dirigent. Tusen takk.

Det var det som skjedde i 2014 / 2015 sesongen. 

En ny sesong starter igjen den 26 august og med en ny dirigent Erlend. 

Og en spennende høst med ØMK¨s melodi grand prix. 

Vi ses og høres. 

Én kommentar

Anette

28.07.2015 kl.21:55

så koselige bilder:)

Ha en riktig fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

osterdolene

osterdolene

28, Oslo

Dette er en blogg om de 364 andre korpsdagene i året. Alle de dagene i året hvor vi gjør alt det folk flest ikke forbinder med oss. Denne bloggen skal ta deg med inn i kulissene, og vise deg hverdagen, gleden, alle de magiske øyeblikkene som gjør at mange har denne hobbyen et helt liv. Velkommen til Østerdølenes musikkorps i Oslo, korpset hvor spilleglede, allsidighet, musikalsk utvikling og sosial møteplass er viktige stikkord. Nå har vi fått smaken på å blande teater og musikk, og lage forestillinger hvor musikken står i fokus, men hvor vi også forteller en historie. Det skal alltid være morsomt å høre på/se på ØMK i aksjon! Og ikke minst: vi skal ha det veldig moro på scena.

Kategorier

Arkiv

hits